champagne

TEDxBreda DID IT!

Door Chris Schoonens
op 10 juli 2017 om 8:00

Bekijk het hele verhaal

Afgelopen vrijdag gaven we al een kleine teaser weg op Facebook:

Vandaag onthullen we het grote nieuws, maar eerst nog even wat achtergrondinformatie!

Al een aantal jaar organiseert TEDxBreda allerlei events in Breda, allemaal met het doel om iedereen een platform te geven om idee├źn kenbaar te maken en te verspreiden. Naast vier main events over de afgelopen vijf jaar, hebben wij ook een aantal side-events georganiseerd, waarbij we altijd veel samenwerken met al onze partners.

Omdat we als kleine organisatie zijn begonnen, zijn onze evenementen beperkt in grootte gebleven. De afgelopen tijd zijn we enorm gegroeid en het grote team dat we nu hebben biedt ons allerlei mogelijkheden. De kwaliteit van onze evenementen is nog verder omhoog gegaan, zo wezen ook de reacties op TEDxBreda 2016 en het side-event bij Netvlies uit. Ook hebben we een groter netwerk van personen en bedrijven dan voorheen.

Tot nu toe mochten we volgens onze licentie alleen evenementen organiseren tot 100 bezoekers. Om onze evenementen voor een groter publiek toegankelijk te maken, moeten we dan ook een grotere licentie hebben. Vanuit TED hangen hier allerlei voorwaarden aan vast (hierover meer in een later artikel), een van die voorwaarden was de aanwezigheid van een TEDxBreda-organisator bij een officieel TED-event.

Met de deelname van Frederik Theuwis aan TEDfest in New York in april van dit jaar voldoen we ook aan deze voorwaarde. Daardoor stond niks ons meer in de weg om de grote licentie aan te vragen.

Vorige week hebben we het wervelende nieuws ontvangen: de aanvraag voor de grote licentie is goedgekeurd!! We zijn erg blij met de waardering van TED en alle mogelijkheden die de grote licentie ons geeft! Het hele team wil alle partners bedanken die dit mogelijk mogelijk maken en die ons in staat stellen onze evenementen te organiseren! Binnenkort zullen we op deze website meer informatie geven over de licentie en wat het voor ons als TEDx-organisatie allemaal precies betekent.

Wil jij ook graag meedoen als partner aan TEDxBreda 2017/2018? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Maar voor nu, eerst CHAMPAGNE!

licentie

Chris Schoonens

Leuk verhaal?
Delen en reageren is altijd een optie!

6 reacties

  li class="comment even thread-even depth-1 parent" id="comment-190">
  Dionne Hendriks (Thuis bij Dio says:

  Super! Gefeliciteerd en geniet van de welverdiende champagne.

   li class="comment byuser comment-author-chris bypostauthor odd alt depth-2" id="comment-195">
   Chris Schoonens says:

   Bedankt Dionne, dat doen we zeker!

  li class="comment even thread-odd thread-alt depth-1 parent" id="comment-191">
  Paul de Maat says:

  Heel goed nieuws. Mooi hoor!

  li class="comment even thread-even depth-1 parent" id="comment-192">
  Suus Venings says:

  Yes, wat goed om te horen! Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *