TEDxBreda bij de BitterBallenBorrel

Door Chris Schoonens
op 5 juli 2017 om 8:48

Bekijk het hele verhaal

Op onze Facebookpagina kwam het al even voorbij, Jessica Voets, lid van het TEDxBreda-team sinds begin dit jaar, heeft op 29 juni een presentatie gegeven over TEDxBreda op de BitterBallenBorrel in Breda.

De BitterBallenBorrels worden door heel het land georganiseerd en bieden de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje bedrijven, organisaties en ondernemers te ontmoeten. De netwerkbijeenkomsten zijn laagdrempelig en richten zich op bedrijven binnen een bepaalde afstand van de plaats waar de borrel plaats vindt.

Omdat TEDxBreda graag in contact komt met nieuwe mensen en bedrijven, besloot Jessica dat zij graag eens zou willen vertellen over TEDxBreda tijdens een BitterBallenBorrel. Enrico Damino, organisator van de bijeenkomst heeft Jessica hierin enthousiast ontvangen en heeft TEDxBreda hiermee de mogelijkheid gegeven om haar naamsbekendheid te vergroten.

 

Presentatie

Jessica tijdens haar presentatie

Jessica heeft de aanwezige ondernemers eerst geïntroduceerd op het fenomeen TED, gevolgd door een impressie van TEDxBreda 2016. Ook heeft ze verteld over de sponsoropties en alle andere mogelijkheden om samenwerkingspartner of ambassadeur van TEDxBreda te worden.

De talk van Jessica is erg goed ontvangen door het netwerk van BitterBallenBorrel Breda. Jessica en de andere aanwezige teamleden vonden het een erg gezellige en geslaagde middag.

Enrico en Jessica

Enrico en Jessica voor het Grand Theatre, waar de borrel werd georganiseerd

Wil je de presentatie van Jessica terugkijken? Gebruik dan onderstaande slideshow!

Chris Schoonens

Leuk verhaal?
Delen en reageren is altijd een optie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *