Wat is TEDx?

TEDxBreda is een lokale ontmoeting, toegewijd aan ideeën die het waard zijn om verspreid te worden. Het is een conferentie die een middag en een avond vult. Op deze conferentie staan korte talks en acts (max 18 min) centraal. De onderwerpen zijn divers. Ook is er, in de geest van het verspreiden van ideeën, veel tijd om de sprekers, het TEDx team en de andere gasten te ontmoeten. Het is een prachtig moment om geïnspireerd te raken, nieuwe mensen te ontmoeten en de wereld en toekomst een beetje beter te leren kennen.

TEDxBreda wordt mogelijk gemaakt door een geweldig team van vrijwilligers en natuurlijk door onze gulle partners en sponsors. Een commerciële, religieuze of politieke agenda hebben we niet. Het doel is om conversatie, verbinding en delen te ontlokken. Wij bij TEDxBreda vinden het heel belangrijk dat de lokale gemeenschap profiteert van dit evenement. Daarom betrekken wij lokale sprekers, partners, sponsoren en publiek bij het organiseren van dit evenement.

 

We houden van Breda en we willen dat Breda van TEDx houdt.

Dus, hoe ziet zo’n conferentie er nou uit?

Onze TEDx begint in de middag en in het programma kan je rekenen op een combinatie van allerlei soorten sprekers, optredens en video’s. De sprekers gaan allerlei onderwerpen langs; van filosofie tot humor tot design. De optredens zijn even divers; muziek, dans, magie, noem het maar. De video’s bestaan uit TED talks, die opgenomen zijn bij een van onze TEDx broers.

Het is een dynamisch programma met veel pauzes. Je kan er op rekenen dat je niet lang hoeft te zitten, daar houden we zelf ook niet van. Deze pauzes zijn de perfecte gelegenheid om interessante mensen te ontmoeten en samen te brainstormen hoe de inspiratie kan worden toegepast op Breda! Natuurlijk ontbreken ook eten en drinken niet. We zullen ervoor zorgen dat niet alleen je hoofd verrijkt wordt, maar ook dat wanneer je, laat in de avond, weggaat je hart verwarmd is en je buik vol!

Neem contact op